Home Slaapkamer ventilator

Slaapkamer ventilator

Meaco ventilatoren, fluisterstil dankzij DC motoren

Een luidruchtige ventilator, iedereen stoort zich er aan! Hoewel hij de slaapkamer afkoelt, houdt hij je wakker en verstoort hij je nacht. Dit is precies de reden dat de Meaco ventilatoren ontworpen zijn. Krachtige ventilatoren met het oog op rust en stilte voor u op de markt gebracht. En juist die uitzonderlijk stille werking is de belangrijkste reden waarom onze ventilatoren internationale prijzen hebben gewonnen.

De Meaco-serie bestaat uit de modellen Meaco 1056, Meaco 1056P, Meaco 650 en Meaco 360. Deze unieke serie ventilatoren maakt gebruik van de nieuwste DC-technologie. Deze technologie biedt volgende voordelen: een extreem laag geluidsniveau, lage gebruikskosten en een langere levensduur.  Het geluid van de grootste ventilatoren - Meaco 1056 en Meaco 1056P - is getest en bedraagt 20 dB. Dit is buitengewoon stil voor een ventilator met deze capaciteit,  het is bijvoorbeeld te vergelijk met een fluisterende stem.

De vele instelmogelijkheden samen met de robuuste constructie en de DC-motor maakt de stille werking van onze ventilatoren mogelijk. Geen sterk zoemende motor of hinderlijke bijgeluiden, niet voor niets zijn het overtuigende prijswinnaars! Veel mensen storen zich aan een ventilator in de slaapkamer vanwege het geluid. Meaco ventilatoren bieden voor deze mensen dé oplossing.

Quiet Mark Award winnaars

Meaco ontwerpt de producten die we zelf thuis zouden willen gebruiken. Daarom geeft een ventilator als Meaco 1056 niet alleen superieure koeling door elk uur 1056 kubieke meter lucht te verplaatsen. De multidirectionele werking zorgt ervoor dat de lucht weerkaatst tegen muren en plafonds zodat elk plekje in de kamer koel blijft. Met een Quiet Mark-onderscheiding en beschreven als ‘fluisterstil’, is de 1056 dé natuurlijke keuze voor energiezuinige luchtcirculatie die u de hele nacht koel houdt.

Ventilator op de vloer, in de hoek, op de kast of op het nachtkastje

Waar in de slaapkamer u de venilator ook wenst, Meaco biedt de ventilator met de juiste afmetingen, capaciteit en natuurlijk met dezelfde extreem stille werking. Meaco 1056 is in slaapkamers de meest gebruikte ventilator uit het Meaco assortiment. Hij wordt op de vloer geplaatst, maar past ook prima op een tafeltje of op een kast. Deze ventilator heeft perfecte eigenschappen voor een slaapkamerventilator: een optioneel nachtlampje, een timer-functie, de luchtstroom in meerdere richtingen te verstellen en natuurlijk met een praktische afstandsbediening. De timerfunctie schakelt de ventilator geruisloos uit, zodat je je slaapkamer kunt koelen en comfortabel in slaap kunt vallen. Het nachtlampje is ideaal voor kinderkamers of voor degenen die liever weinig licht in de slaapkamer hebben.

Weinig ruimte in de slaapkamer? Plaats de statiefventilator Meaco 1056P in een hoek van de kamer zodat deze nooit in de weg staat. Deze ventilator blaast de verkoelende lucht over de hoogte van objecten in de slaapkamer die anders de luchtstroom zouden hebben belemmerd. Met verder dezelfde eigenschappen als ventilator Meaco 1056, is het een uitstekende ventilator voor een goede nachtrust.

Ook de ventilatoren Meaco 650 en Meaco 360 zijn bekroond met de Quiet Mark-prijs voor producten met een laag geluidsniveau. Beide extreem stille tafelventilatoren blazen lucht zowel horizontaal als verticaal uit. Deze meest compacte ventilatoren van Meaco passen perfect op een nachtkastje, bijzettafeltje of op de vensterbank in de slaapkamer. Ontworpen om zo stil mogelijk te zijn, onze kleinste ventilator Meaco 360 produceert slechts 15 dB geluid, wat slechts iets luider is dan normaal ademen. Dit maakt hem een goede keuze voor mensen die de kracht van geweldige koeling willen zonder hinderlijk ventilatorgeluid.

Meaco: Best of class

Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van koeling, ontvochtiging en bevochtiging zorgen voor professionele, doordachte oplossingen.
“Een snelle levering en prima customer support.”
Roger
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@meaco.be