Home Luchtontvochtigers Bouwdrogers Meaco 50lm-v2 - Bouwdroger

Meaco 50lm-v2 - Bouwdroger Ontvochtiger

Tot 50 liter vocht per dag verwijderen met luchtontvochtiger en bouwdroger Meaco 50Lm-v2. De professionele luchtdroger is makkelijk te hanteren en zijn bediening is overzichtelijk.

Deze compacte luchtontvochtiger heeft een hoge capaciteit, is eenvoudig in het gebruik, en zijn behuizing is van sterk staal. Meaco 50Lm-v2 is met zijn robuuste eigenschappen een ideale ontvochtiger voor bedrijven in de bouwsector en waterschade herstelbedrijven.

Tot 50 liter vocht per dag verwijderen met luchtontvochtiger en bouwdroger Meaco 50Lm-v2. De professionele luchtdroger is makkelijk te hanteren en zijn bediening is overzichtelijk.

Deze compacte luchtontvochtiger heeft een hoge capaciteit, is eenvoudig in het gebruik, en zijn behuizing is van sterk staal. Meaco 50Lm-v2 is met zijn robuuste eigenschappen een ideale ontvochtiger voor bedrijven in de bouwsector en waterschade herstelbedrijven.

879,00
  • Levering uit voorraad
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
  • Geen verzendkosten
  • Inclusief BTW
  • 1-260 m2 ontvochtigen
  • Capaciteit: 50 liter water/dag

Productbeschrijving: Meaco 50lm-v2 - Bouwdroger Ontvochtiger

Luchtontvochtiger voor professionals

Bouwdroger Meaco 50Lm-v2 is ontworpen voor de professional! De robuuste ontvochtiger is ideaal voor ontvochtiging van bouwprojecten, het droog houden van opslagruimtes en archiefruimtes, en vocht verwijderen na wateroverlast.

De luchtontvochtiger is geschikt voor talloze toepassingen dankzij de sterke stalen behuizing. De mobiele ontvochtiger is krachtig, krasbestendig en stootvast.

Geringe afmetingen, snel inzetbaar

Meaco 50Lm-v2 heeft grote, stevige wielen voor eenvoudig verplaatsen. Zijn grote handgreep maakt het transporteren makkelijk. De compacte ontvochtiger kan op diverse plaatsen snel worden ingezet. Door zijn geringe afmetingen is het een ideale luchtdroger bij acute droogwerkzaamheden.

Bouwdroger Meaco 50Lm verwijdert 50 liter water per dag uit een ruimte met een temperatuur van 30 graden en een vochtigheidsgraad van 80%. Het water wordt opgevangen in het handmatig te legen waterreservoir, maar automatische afvoer via een afvoerleiding is ook mogelijk.

De ontvochtiger is uitgerust met een afwasbaar luchtfilter dat grote stofdeeltjes uit de lucht verwijdert.

Bouwdroger Meaco 50Lm-v2, ideaal voor verhuur

Snelle inzetbaarheid, krachtige werking, stootvaste uitvoering, eenvoudige bediening, deze eigenschappen maken Meaco 50Lm-v2 ideaal voor verhuur. De professionele luchtontvochtiger droogt ruimtes krachtig, waarbij gebruiksgemak belangrijk is.

Specificaties: Meaco 50lm-v2 - Bouwdroger Ontvochtiger

Werking
Functies Ontvochtiger
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Ontvochtiger geschikt voor 1 - 260 m2 ontvochtigen
Luchtbehandeling 450 m3 per uur
Hoeveel vocht een apparaat uit de lucht onttrekt, hangt onder andere af van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Voor het berekenen van de maximale capaciteit gaan de meeste fabrikanten uit van een temperatuur van 32°C en een luchtvochtigheid van 95%. In de praktijk zal de werkelijke ontvochtigingscapaciteit dan ook lager liggen dan de maximale waarde die fabrikanten opgeven.
Capaciteit 50 liter water/dag
De belangrijkste technieken zijn Adsorptie (geschikt voor lage temperaturen) en Condensatie (energiezuinig, optimaal voor gemiddelde temperaturen).
Ontvochtiger techniek Condensatie
De temperatuur van de ruimte die je wilt ontvochtigen, is belangrijk voor de ontvochtigingstechniek die gebruikt wordt. Is de ruimtetemperatuur onder de 10 graden? Dan is een adsorptiedroger noodzakelijk. Is de ruimtetemperatuur boven de 10 graden? Dan is een condensatiedroger de beste optie.
Werkbereik Minimaal 5 °C
Werkbereik Maximaal 38 °C
Een condensatie ontvochtiger met ontdooifunctie behoudt een beter rendement in ruimtes met een lagere kamertemperatuur.
Automatisch Ontdooien Ja
Ontdooi techniek Hotgas
Hot-Gas Werkbereik minimaal 5 °C
Eigenschappen
Waterafvoer ● Aansluiting voor afvoerslang of afvoerleiding
● Reservoir uitneembaar
Geluidsniveau 52 dB
Plaatsing Vloermodel
Waterreservoir inhoud 5.5 liter
Met een hygrostaat is de luchtvochtigheid automatisch regelbaar.
Hygrostaat Ja
Behuizing materiaal Metaal
Koelmiddel R290
Afvoerslang / Afvoerleiding Meegeleverd
Vol reservoir signaal / indicator
Keurmerk CE
Gebruik
Standen ontvochtiging ● Automatisch
● Continu
● 1
Timer Ja
Display Ja, op het apparaat
Luchtvochtigheid afleesbaar Ja (apparaat)
Energie
Energieverbruik (maximaal) 650 Watt
Stroomvoorziening Netstroom
Automatische herstart na stroomonderbreking
Fysieke eigenschappen
Verrijdbaar Ja
Breedte 46.9 cm
Diepte 47.4 cm
Hoogte 89.2 cm
Gewicht 36 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 2