Home Luchtreinigers MeacoClean CA HEPA 76 5 WiFi - Luchtreiniger

MeacoClean CA HEPA 76 5 WiFi - Luchtreiniger

: Met Smart Life app

Luchtreiniger MeacoClean CA-HEPA 76x5 WiFi is eenvoudig te bedienen en te beheren via de Smart Life app op uw Smartphone of tablet.
De MeacoClean CA-HEPA 76x5 WiFi luchtreiniger is standaard uitgevoerd met een HEPA H11 filter voor optimale luchtreiniging.

Luchtreiniger MeacoClean CA-HEPA 76x5 WiFi is eenvoudig te bedienen en te beheren via de Smart Life app op uw Smartphone of tablet.
De MeacoClean CA-HEPA 76x5 WiFi luchtreiniger is standaard uitgevoerd met een HEPA H11 filter voor optimale luchtreiniging.

245,00
 • Levering uit voorraad
 • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW

Combinatie aanbiedingen

Lees meer
Combiprijs 45,00 Van 49,00
 • 30 m2 reinigen
 • Luchtreinigingstechniek: Filters, Ionisatie
 • Voorfilter, Koolstoffilter, Hepa H11 filter
 • Hepa H13 filter optioneel
 • Compatibel met app

Productbeschrijving: MeacoClean CA HEPA 76 5 WiFi - Luchtreiniger

Een gezonde leef- en werkomgeving

Luchtreinigers kunnen een enorm verschil maken voor uw kwaliteit van leven. Goede luchtreinigers verwijderen allergenen en verontreinigende stoffen uit de lucht, waardoor u een scala aan allergische aandoeningen kunt beheersen en in een schonere, gezondere omgeving kunt leven.

Het H11 HEPA-filter van deze MeacoClean CA-HEPA 76x5 WiFi luchtreiniger verwijdert meer dan 99.5% van de schadelijke deeltjes uit de lucht.

Het strakke, moderne ontwerp van deze luchtreiniger zorgt ervoor dat hij er geweldig uitziet, waar u hem ook neerzet. De luchtreiniger is ontworpen om de lucht van alle kanten aan te zuigen waardoor u luchtreiniging van bijna 360° krijgt.

WiFi, bediening met app

Dit is de eerste Meaco luchtreiniger die wordt geleverd met een speciale app waarmee u deze vanaf uw telefoon kunt bedienen. De link om de app te downloaden is opgenomen in de instructies. U kunt uw luchtreiniger met de app verbinden waardoor u volledige controle heeft over het schoon en gezond houden van de lucht in uw huis of op de werkplek. De app vergelijkt ook de hoeveelheid pollen in de binnenruimte waar de luchtreiniger staat, met externe metingen. Zo kunt u precies zien hoeveel gezonder de lucht is die u inademt.

Luchtreiniger met handige functies

Meaco heeft ook een reeks andere 'handige functies' toegevoegd: de geïntegreerde indicator voor luchtkwaliteit verandert bijvoorbeeld van kleur naarmate de kwaliteit van de lucht verbetert. Hierdoor kunt u in één oogopslag zien hoe goed de luchtreiniger werkt. De nachtmodus schakelt alle verlichting uit en vermindert het geluid, zodat u het apparaat kunt laten werken zonder uw slaap te verstoren.

Een kinderslot helpt voorkomen dat instellingen per ongeluk worden gewijzigd en helpt ook om de luchtzuivering veilig te laten werken. Met de timer kunt u de werking instellen op twee, vier of acht uur en dankzij een eenvoudig verborgen handvat kunt u de luchtreiniger gemakkelijk verplaatsen.

Luchtreiniger eigenschappen

 • De eerste Meaco luchtreiniger met WiFi - download de Smart Life app volgens de instructiehandleiding en u kunt de luchtreiniger bedienen via uw telefoon of tablet.
 • De luchtreiniger geeft een ring van licht die van kleur verandert afhankelijk van het niveau van deeltjes in de omgeving - deze kan worden uitgeschakeld.
 • De luchtreiniger heeft een zeer goede lasersensor die het aantal deeltjes in de lucht meet en u dit vervolgens op het display laat zien - dit betekent dat de gebruiker kan zien hoe vervuild een kamer is en vervolgens de voortgang van de kamer die wordt schoongemaakt, kan volgen.
 • De ionisator helpt om extra stofdeeltjes uit de lucht te neutraliseren en te verwijderen.
 • De luchtreiniger heeft een DC-motor (zoals de meermaals bekroonde Meaco ventilatoren), wat betekent dat hij erg stil is op de lage stand.
 • De luchtreiniger verbruikt weinig energie.
 • De luchtreiniger heeft een kinderslot en slaapstand.

Specificaties: MeacoClean CA HEPA 76 5 WiFi - Luchtreiniger

Werking
Functies Luchtreiniger
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Luchtreiniger geschikt voor 30 m2 reinigen
Luchtbehandeling 380 m3 per uur
Luchtreinigingstechniek ● Filters
● Ionisatie
Type filter ● Hepa H11
● Koolstoffilter
● Voorfilter
Type filter optie Hepa H13
Eigenschappen
Minimaal geluidsniveau 25 dB
Geluidsniveau 56 dB
Plaatsing Vloermodel
Behuizing materiaal Kunststof
Sensoren Stof
Keurmerk CE
Gebruik
Standen reiniging ● Automatisch
● Nachtstand
● 2
Timer Ja
Display Ja, op het apparaat
Bediening vergrendelbaar
Bediening met smartphone / app Ja
App/Assistent naam Smart Life - Smart Living
Indicator voor filter vervangen
Luchtkwaliteitsindicator Ja
Energie
Energieverbruik (maximaal) 50 Watt
Stroomvoorziening Netstroom
Fysieke eigenschappen
Breedte 27 cm
Diepte 30.3 cm
Hoogte 49.7 cm
Gewicht 4.6 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 2

Onderdelen & accessoires voor: MeacoClean CA HEPA 76 5 WiFi - Luchtreiniger