Bekroonde producten Deskundig advies Uitgebreide garantie
Home Kenniscentrum Luchtontvochtiger toepassingen Luchtontvochtiger voor zwembad
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@meaco.be

Luchtontvochtiger voor zwembad

Een zwembadruimte ontvochtigen

Corrosie, houtrot, schimmels, condens. Een zwembadruimte wordt intensief aan vocht blootgesteld. De hoge luchtvochtigheid veroorzaakt vochtproblemen in het gebouw. Aantasting van wanden en plafonds, beschadiging van machines en leidingen, houtrot door condensvorming. Voor het behouden van een duurzame zwembadruimte is effectief ontvochtigen een must. Door grondig te ontvochtigen blijven onderhoudskosten binnen de perken.

Luchtontvochtiging speciaal voor zwembaden

Een Meaco zwembadontvochtiger heeft een hoge capaciteit voor ontvochtiging. De luchtvochtigheid in een zwembadruimte kan erg hoog zijn. De combinatie van vocht en warmte veroorzaakt condens op koude materialen. Door de inwerking van condensvocht worden muren, plafonds, kozijnen, leidingen en machine-onderdelen aangetast. Meaco zwembadontvochtiging voorkomt vochtproblemen in binnenzwembaden.

Vochtschade in binnenzwembaden voorkomen

Aantasting door vocht in binnenzwembaden kan ernstige schade veroorzaken aan het zwembadgebouw, de installatie en inboedel. Ontvochtigers in zwembaden verwijderen voortdurend het vocht uit de lucht waardoor aantasting door condens en corrosie niet kan plaatsvinden. Geen schimmelplekken, houtrot, roest en muffe luchtjes indien een zwembadontvochtiger wordt geïnstalleerd. Geschikte ontvochtigers voor zwembaden hebben een hoge ontvochtigingscapaciteit.

Meaco zwembad luchtontvochtigers zijn ontvochtigers met een hoge capaciteit in combinatie met een stijlvol design. De mooie design zwembadontvochtigers zijn bovendien in twee kleuren verkrijgbaar, zwart en wit met een stijlvolle afwerking.

Onze zwembadontvochtigers

Meaco: Best of class

Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van koeling, ontvochtiging en bevochtiging zorgen voor professionele, doordachte oplossingen.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@meaco.be